Zoek |
Tekstgrootte website -+
Voorgevel Herengracht 164 Amsterdam-Centrum Orchidee Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Voorkamer Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Folders Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Voorgevel Herengracht 164 Amsterdam-Centrum Herengracht Amsterdam-Centrum Schilderij Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Decoratie Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Dossiers Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Boeken Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Decoratie Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Dossiers Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Ornament Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Decoratie Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Decoratie Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Orchidee Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Orchidee Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Schilderij Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Decoratie Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum Plafondlamp Herengracht Notariaat Amsterdam-Centrum

Herengracht Notariaat volgt in haar beleid rond het Coronavirus (Covid-19) de richtlijnen van het RIVM.

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor ons als notariskantoor. Wij proberen daar zo veel mogelijk op voorbereid te zijn met de nodige voorzorgsmaatregelen en volgen de adviezen van het RIVM.

Bezoekers aan ons kantoor

De gepande afspraken op ons kantoor gaan gewoon door. Bij aanwezigheid in ons kantoor vragen wij u de richtlijnen te blijven volgen die ons door de RIVM zijn opgelegd.

Door het verstrekken van de opdracht aan ons kantoor gaat u akkoord met de beleidslijn van Notariskantoor Van Ligten & Van Ligten.

Wij verwachten van u dat u ons bericht als de afspraak niet door kan gaan vanwege ziekte of vrees voor besmetting. Voelt u zich niet lekker? Neem dan contact met ons op.

Alle medewerkers van het kantoor houden zich aan de richtlijnen van de RIVM. Gezien de grootschaligheid van dit virus kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor eventuele negatieve gevolgen voor uw gezondheid, maar wij proberen zoveel mogelijk de risico’s te beperken.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-3031400 of info@herengrachtnotariaat.nl.

Herengracht 164
1016 BP Amsterdam
Postbus 301
1200 AH Hilversum

T (020) 303 14 00
F (020) 330 31 69
E info@herengrachtnotariaat.nl
Kwaliteitsrekeningen
ABNAMRO NL24 ABNA 0513 8032 11
BTW NL 8530.48.773.B.01
KvK 58459286